شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1402/05/08 - 09:12
  • - تعداد بازدید: 1208
  • - تعداد بازدیدکننده: 1198
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان نطنز استان اصفهان:

آموزش های فنی و حرفه ای به منظور توانمند سازی و ایجاد کسب وکار در جهت تقویت اقتصاد خانواده های جامعه هدف بهزیستی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، علی ترابیان رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان نطنز در تشریح این خبر گفت :همزمان با هفته ملی مهارت و آموزش های فنی و حرفه ای، در راستای توانمند سازی مهارتی و همراه آن اشتغال افراد زیر مجموعه بهزیستی شهرستان اعم از معلولین، معتادان بهبود یافته، زنان سرپرست خانوار، افراد آسیب دیده اجتماعی  و هدفمند شدن تسهیلات اشتغال به نیروهای ماهر و دارای توانایی، جلسه ای با راحیل منصوری همراه با کارشناسان اداره بهزیستی صورت پذیرفت.

 در این جلسه هم اندیشی، ترابیان خواستار همکاری و تعامل هرچه بیشتر اداره بهزیستی شهرستان در راستای آموزش و توانمند سازی هرچه بیشتر معلولین، زنان سرپرست خانوار، مددجویان و معتادان بهبود یافته و افراد آسیب دیده اجتماعی با استفاده از ظرفیت های فنی و حرفه ای گردید.

وی توضیحات کاملی در خصوص نحوه آموزش های ارائه  شده توسط مراکز اعم از دولتی، خصوصی، آموزش های دوگانه، آموزش در محیط کار واقعی و ... را ارائه نمود.

وی در ادامه بیان نمود: آموزش های فنی و حرفه ای به منظور توانمند سازی و ایجاد کسب وکار در جهت تقویت اقتصاد خانواده های جامعه هدف بهزیستی برگزار خواهد شد.

این مرکز آماده برگزاری و همکاری در بحث آموزش های مهارتی به جامعه هدف بهزیستی شهرستان در قالب مراکز دولتی و آموزشگاههای آزاد است و این مقوله مستلزم نیازسنجی آموزشی و شناسایی شغل و شایستگی‌های مورد نیاز مددجویان و اعلام اولویت‌ها به مراکز فنی و حرفه ای می باشد  تا با  برنامه ریزی دقیق دوره های آموزشی مورد  نیاز بازار کار برای آنها برگزار تا  منجر به خودکفایی و اشتغال مددجویان عزیز گردد.

منصوری رئیس اداره بهزیستی، مراکز آموزش فنی و حرفه ای را بازویی قدرتمند در امر توانمندسازی افراد زیر مجموعه بهزیستی برشمرد و بیان نمود در این هیاهوی بیکاری آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی یکی از نیازهای اصلی امروز است، زیرا نقش مهارت آموزی به نوعی هدایت کننده به طرف چرخه تولید است.

منصوری با اشاره به اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای جهت ایجاد اشتغال و خودکفایی و توانمندسازی مددجویان افزود: آموزش فنیوحرفهای رکن اصلی موفقیت در اشتغالزایی مددجویان محسوب میشوند. سیاست کمیته امداد مبنی بر توانمندسازی شغلی مددجویان باهدف ایجاد شغل پایدار و ارتقاء درآمد و رشد اقتصادی مددجویان میباشد که در این راه مراکز آموزش فنی و حرفه ای یکی از ارکان مهم و اصلی جهت همکاری با کمیته امداد است

وی با اشاره به اینکه دوره‌های آموزشی و مهارتی بر اساس استعداد سنجی و برحسب علاقه مددجویان و نیاز بازار کار برگزار می‌شود افزود: در سال گذشته با همکاری مرکز فنی و حرفه ای شهرستان توانستیم دوره های  آموزشی کارآفرینی، روش های نوین کسب و کار، دوره های صنایع دستی و هنری و پرورش قارچ و رایانه و ......را  برای حدود 180 نفر از مددجویان تحت پوشش برگزار نماییم.

در پایان هر دو مجموعه، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان از طریق ارائه آموزش های مهارتی و توانمندسازی ایشان برای ورود به بازار کار و اشتغال را از اهداف این تفاهم نامه عنوان و بر همکاری و تعامل بیش از پیش تاکید نمودند.

  • گروه خبری : اخبار مراکز
  • کد خبر : 102963
کلمات کلیدی
اکرم   ترکان
خبرنگار

اکرم ترکان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین