تهیه وتدوین کتاب از شهد گل تا شفای انسان
توسط مربی مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان فریدن
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، ششمین کتاب از شهد گل تا شفای انسان توسط حامد قاسمی مربی حرفه پرورش دهنده زنبور عسل مرکز آموزش فنی و حرفه ای فریدن تهیه و تدوین گردید.
حامد قاسمی هدف از تهیه وتدوین کتب را در جهت راهنمایی و آموزش متقاضیان حرفه آموزشی پرورش دهنده زنبور عسل و تولید سایر محصولات زنبور عسل و فرآوری های آن عنوان و گفت: علاوه بر ایجاد اشتغال و بالا بردن کیفیت تولید، گام جدیدی در راستای رسالت اقتصاد مقاومتی برداشته می شود.
لازم به ذکر است، سایر کتاب های تألیف شده، شامل تولید و کاربردهای ژل رویال، زنبور عسل و گرده افشانی، ملکه ستون زنبورداری، آشنایی با گرده گل و شناخت بره بوم می باشد.
نظر دهید