شعار سال
شنبه 27 اردیبهشت 1404
  • 1404/02/13 - 14:47
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 34
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با هدف سرمایه گذاری برای اصفهان ماهر صورت پذیرفت:

کنسرسیوم مهارت با انعقاد تفاهم نامه 6 جانبه فی مابین آموزش فنی و حرفه ای، معاونت اقتصادی استانداری، اتاق تعاون، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، شنبه مصادف با سیزدهم اردیبهشت 1404  غلامحسین محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به همراه فاطمه منصوری معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با هدف تشکیل جلسه کارگروه توسعه مهارت استان اصفهان جهت سرمایه‌گذاری برای ایران ماهر، همچنین کنسرسیوم (ائتلاف) مهارت با انعقاد ۶ تفاهم‌نامه همکاری در اصفهان با حضور معاون امور اقتصادی استانداری، رؤسای اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق تعاون، خانه صنعت معدن و تجارت، بنگاه‌های اقتصادی و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی به اصفهان سفر کرد.
در این جلسه، در راستای تبیین برنامه‌های دولت در تحقق شعار سال و با عنایت به لزوم انجام تکالیف قانونی مندرج در برنامه هفتم توسعه مبنی بر افزایش سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، ارائه آموزش‌های مهارتی و فنی به‌منظور ایجاد زمینه اشتغال، افزایش بهره‌وری، توانمندسازی نیروی کار، و تربیت نیروی متخصص و ماهر برای کاهش نرخ بیکاری و آسیب‌های اجتماعی،تفاهم‌نامه ای در خصوص ائتلاف هم افزای ( کنسرسیوم) رشد مهارت استان؛ فیمابین معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان به نمایندگی کورش خسروی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان به نمایندگی فریده روشن، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان به نمایندگی  امیرکشانی، خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان به نمایندگی عبدالوهاب سهل‌آبادی. اتاق تعاون استان به نمایندگی حبیب الله  بهرامی و اتاق اصناف استان به نمایندگی محمد نمکی زاده منعقد شد.
از اهداف مهم این تفاهم نامه می توان به فراهم‌سازی زیرساخت‌های توسعه نیروی انسانی ماهر متناسب با نیاز نگاه‌های اقتصادی منطق، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار مبتنی بر تقاضای بازار. تربیت نیروی انسانی ماهر، توانمند و آینده‌نگر از طریق مهارت‌آموزی. هدایت شغلی مهارت‌آموزان و همسوسازی خدمات آموزشی با نیازهای واقعی بازار کار توانمندسازی مهارت‌جویان (دانش‌آموزان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و متقاضیان کسب مهارت) برای پاسخگویی به نیاز صنایع. به‌روزرسانی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با تحولات فناوری و نیازهای صنعت. پاسخگویی به نیازهای بازار کار از طریق آموزش‌های مهارتی هدفمند، جلب مشارکت بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی در توسعه آموزش‌های مهارتی و تجهیز کارگاه‌های آموزشی. ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، صنوف و صنایع. تقاضامحور نمودن آموزش‌های مهارتی اشاره کرد.
تعهدات مشترک این تفاهم نامه: برگزاری جلسات مشورتی با صنایع برای شناسایی نیازهای آموزشی. تحلیل شکاف مهارتی بین وضعیت موجود و نیازهای آتی بازار کار. تأمین امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آموزشی. جذب منابع مالی از دولت، صنایع، خیرین و بخش خصوصی، تشکیل کارگروه مشترک برای پیگیری و نظارت بر اجرای تفاهم‌نامه، همکاری در برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی می باشد.
اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضاء به مدت 3 سال شمسی بوده و تمدید آن با توافق طرفین امکان پذیر می باشد.
  • گروه خبری : اخبار استانی,اسلایدر
  • کد خبر : 122390
کلمات کلیدی
اکرم   ترکان
خبرنگار

اکرم ترکان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین