شعار سال
دوشنبه 05 آذر 1403

  • 1402/08/01 - 11:17
  • - تعداد بازدید: 621
  • - تعداد بازدیدکننده: 619
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

ارائه 197 میلیون نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در 6 ماه نخست سال جاری

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از ارائه  197 میلیون نفر ساعت آموزش های مهارتی در 6 ماه نخست سال جاری به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر و ارتقاء مهارت های شغلی  خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «مهرداد عظیمی» با اشاره به  197.104.026 نفرساعت آموزش های مهارتی ارائه شده، بیان داشت: 60 درصد از کل آموزش در بخش خصوصی (104.155.033 نفر ساعت بخش خصوصی و 13.295.744 در مراکز جوار و بین کارگاهی) ارائه شده است که نشان از توسعه آموزش ها در بخش خصوصی و چابک سازی دولت می باشد.

وی افزود: 40 درصد از آموزش ها در بخش دولتی ارائه می شود که از این 40 درصد، بخش اعظمی از آموزش ها در مشارکت با سایر ارگان‌ها و نهادها در قالب تفاهم نامه و قرارداد، جهت رفع نیاز به نیروی کار ماهر، انجام می‌پذیرد.

معاون وزیر کار، مراکز جوار و بین کارگاهی را مراکزی بهره ور و پیش رو در آموزش های مهارتی عنوان کرد که با بهره گیری از ظرفیت خط تولید، آموزش های منطبق با نیاز واقعی بازار کار و آمایش سرزمین؛ در راستای ارتقاء بهره وری و پایداری شغلی آموزش های مهارتی را ارائه می دهند.

* ارائه 13 میلیون نفر ساعت آموزش های مهارتی در بیش از 260 هزار مرکز جوار و بین کارگاهی

وی تصریح کرد: آموزش های تخصصی و منطبق با نیاز بازار کار برای شش ماهه ابتدای سال 1402 به میزان 13.295.744 نفرساعت در مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و 260.014 نفرساعت در مراکز بین کارگاهی که توسط بنگاه‌های اقتصادی راه اندازی شده و مراکزی که تحت نظارت آموزش فنی وحرفه ای فعالیت دارند، صورت پذیرفته است که این میزان در مقایسه با دوره های قبل، بی نظیر می‌باشد.

* 215 اتحادیه دارای مجوز مراکز جوار و بین کارگاهی هستند

عظیمی خاطرنشان ساخت: 215 اتحادیه در سراسر کشور دارای مجوز مرکز جوار و بین کارگاهی سازمان آموزش فنی و حرفه ای می باشد که ویژه شاغلین بنگاه های اقتصادی، به ارائه آموزش های مهارتی می پردازند.

* عدم اجرای قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه‌ای چالش پاسخگویی به نیروی ماهر در کشور

وی در راستای پاسخگویی به نیاز نیروی ماهر در کشور، اذعان داشت: عدم اجرای قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه‌ای برای اشتغال به کار مصوب سال 1376 به منظور بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری های انجام شده، ارتقای کیفی تولیدات و تنظیم مهارت های موجود، ارتقاء آموزش کارگران ساده، ماهر، نیمه ماهر و ... از چالش هایی است که با اجرای این قانون توسط کارفرمایان برطرف شود.

* اختصاص کمتر از یک درصد بودجه آموزشی به آموزش های مهارتی

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان ساخت: کمتر از یک درصد بودجه آموزشی کشور به سازمان آموزش فنی و حرفه ای اختصاص دارد و این در حالی است که آموزش های مهارتی یکی از پر هزینه ترین نوع آموزش‌ها به‌ دلیل نیاز به مواد مصرفی، تجهیزات آموزشی منطبق با نیاز بازار کار، تکنولوژی روز بازار کار و عملی بودن آموزش ها به جای آموزش های تئوری می باشد.

  • گروه خبری : اخبار استانی,اسلایدر
  • کد خبر : 106975
کلمات کلیدی
اکرم   ترکان
خبرنگار

اکرم ترکان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین