شعار سال
شنبه 20 اردیبهشت 1404
  • 1404/02/18 - 09:43
  • - تعداد بازدید: 29
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان در نشست با معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان و مشاور اقتصادی استاندار :

46 درصد متقاضیان آموزش های فنی و حرفه ای، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، چهارشنبه مصادف با هفدهم اردیبهشت 1404  نشستی با حضور دکتر فریده روشن مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان، دکتر بابک صفاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان و مشاور اقتصادی استاندار، دکتر مرتضوی مدیر دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه اصفهان  و هیأت همراه و جمعی از مسئولین اداره کل برگزار گردید.
در حاشیه این نشست مدعوین از کارگاههای مهارتی ریخته گری، اتوماسیون صنعتی، میکروکنترلر، آسانسور در مرکز شهید رجایی، انرژی های تجدیدپذیر و پکیج در مرکز فناوری های نوین و راهبردی و کارگاه مکانیک خودرو درجه 1 و 2 و کارگاه تراشکاری در مرکز شهید بهشتی اصفهان بازدید کردند.مراکز جوار اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، با هدف بهره مندی دانشجویان دانشگاه اصفهان از تجهیزات کارگاهی و دوره های مهارتی مراکز بازدید کردند.
دکتر فریده روشن افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تنها متولی آموزشهای غیررسمی در کشور است و امروزه بایستی با هم افزایی ارگان ها در بخش های دولتی و غیردولتی، همگام با تکنولوژی های روز دنیا و تجهیزات به روز ، نیاز بازار کار را به فارغ التحصیلان دانشگاهی معرفی نماییم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان با اشاره به تنوع زیاد حرفه های مهارتی، استعدادها و توانایی های مربیان مراکز در امر مهارت آموزی و مهارت افزایی جامعه هدف به عنوان متولیان آموزش های غیررسمی، بیان داشت: 46 درصد متقاضیان آموزش های فنی و حرفه ای، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که با مهارت آموزی به راحتی وارد بازار کسب و کار می شوند.
وی در خصوص ایجاد و راه اندازی مراکز تی ام سی در دانشگاه ها افزود: مهارت ها بر اساس فناوری روزی دنیا مانند هوش مصنوعی، تربیت نیروی ماهر در حوزه اقتصاد رقومی و ... ارائه می گردد.
دکتر فریده روشن ضمن اشاره به راه اندازی کنسرسیوم مهارت در استان، اهداف این کنسرسیوم را تقاضا محور نمودن آموزش های مهارتی، ایجاد هم افزایی میان دستگاههای اجرائی، صنوف و صنایع ، جلب مشارکت بخش خصوصی و بنگاههای اقتصادی در توسعه آموزش های مهارتی، ایجاد بستر برای اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری از طریق آموزش های مهارتی و پاسخگویی به نیازهای بازار کار و صنایع از طریق آموزش های فنی و حرفه ای اعلام نمود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان افزود: اگر بخواهیم آینده ای بهتر داشته باشیم ضرورت دارد که با مهارت آموزی زمینه اشتغال جوانان را فراهم نمائیم و اگر میخواهیم زمینه های بروز آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم باید از امروز نگرش خود را به موضوع آموزش و مهارت آموزی تغییر دهیم و در جهت توسعه فرهنگ مهارت آموزی تلاش وافر داشته باشیم .
دکتر فریده روشن  گفت: با توجه به سیاست های تحولی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به سمت مشارکت جویی بایستی با تعامل، همکاری  و مشارکت برای از بین بردن چالش بیکاری و مهارت آموزی افراد جویای کار تلاش نموده و افراد را در مسیر درست مهارت آموزی  هدایت نماییم.
وی  یکی دیگر از سیاستهای تحولی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور را طرح همنوا عنوان نمود وگفت: با نیازسنجی آموزش وپرورش و ارائه آموزش های تئوری و در کنار آن آموزش های فنی وحرفه ای که متولی آموزشهای غیررسمی است با همکاری بخش غیردولتی جوانان متخصص از این طرح وارد بازار کار خواهند شد، در این راستا هر دانش آموز یک مهارت در دستور کار می باشد.
 
  • گروه خبری : اخبار استانی,اسلایدر
  • کد خبر : 122602
کلمات کلیدی
اکرم   ترکان
خبرنگار

اکرم ترکان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین