با حضور مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان صورت پذیرفت:
افتتاح دفترمدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) در دانشگاه پیام نور شهرضا
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، شنبه مصادف با بیست و یکم مهرماه 1403، درراستای توانمندسازی مهارتی دانشجویان وکمک به اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در شهرستان شهرضا، با حضور محمدرضا مصلحی مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، حبیب قاسمی نماینده مردم شهرستان های شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، حاجیان رییس دانشگاه پیام نور شهرضا، شهردار شهرضا، عباس مهدیان معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل، سید امید طباطبایی مدیر حراست اداره کل، حسین جوی رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان شهرضا و جمعی از مسئولین شهرستان، دفترمدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) در دانشگاه پیام نور شهرضا، افتتاح شد.
در ابتدا مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان گفت: تاکنون در سطح استان 38 مرکز (TMC) راه اندازی گردیده است.
وی در خصوص توسعه جایگاه دانشگاههای فنی و حرفهای و برنامه ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تغییر نام این دانشگاهها به دانشگاه مهارت ملی افزود: براساس آن میزان مهارت محور کردن آموزشهای دانشگاهی افزایش مییابد که مطابق آن دستورالعملی تدوین می گردد تا منافع پذیرش دانشجو با منافع صنعت همسو شود.
محمدرضا مصلحی افزود: رشته های دانشگاهی و آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه ای می بایست متناسب با بازار کار طراحی گردد که ما در قالب مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) شعبه ای از فنی و حرفه ای در درون دانشگاه ایجاد میکنیم و هر خدمتی که ما در فنی و حرفه ای اعم از آموزشهای مهارتی، ارتقا مهارت، مشاوره آزمون، ارزشیابی و صدور گواهینامه داریم را در این مرکز خواهیم داشت.
وی با اشاره به اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای در بین جوانان بخصوص دانشجویان گفت: برآیند جدی بین آموزش پرورش و آموزش عالی وجود ندارد و روش های آموزشی موجود اشتباه است که ما باید در راستای کمک به دونهاد آموزشی کشور قدم برداریم.
وی با انتقاد از کارآیی نامطلوب فارغ التحصیلان دانشگاهی در صنعت بدون آموزش های تخصصی افزود: ارتباط بین آموزش و پرورش و آموزش عالی و فنی و حرفه ای می بایست برآیندی شکل دهد که خروجی و بهره وری خوبی را به جامعه صنعتی کشور ارائه دهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با اشاره به رویکرد آموزش فنی و حرفه ای در حرفه ها، مشاغل و رشته هایی مورد نیاز کار گفت: درصدد هستیم که با همکاری دانشگاه بر روی مشاغل نو و خوش آتیه تمرکز کنیم.
مهندس مصلحی تصریح کرد: دانشجویانی که دارای مهارت هستند می توانند در آزمون های ادواری و آزاد ما شرکت و مدرک بین المللی آموزش فنی و حرفه ای را کسب کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان افزود: ۴۵ درصد از ورودی مراکز فنی و حرفه ای ما دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاهی است و مدارک ما قابل ترجمه و استفاده در کشورهای جهان است.
وی هدف مراکز آموزش فنی و حرفه ای را پشتیباتی از صنعت و ورود عملی آموزش در کف بازار کار دانست و افزود: دونوع آموزش متنوع در این سازمان ارائه میشود ازجمله آموزش دوگانه سیستم که متقاضی بعد از آموزش مختصر ۳۰ درصدی در فنی و حرفه ای و ۷۰ درصدی در صنعت مهارت لازم را کسب و گواهی دریافت میکند و روش دوم آموزش که ۵۵ درصد بازار کار را پوشش داده است آموزش در محیط کار واقعی است که متقاضی در محل کار واقعی در کنار کارفرما آموزش میبیند و گواهی را دریافت میکند.
محمدرضا مصلحی در خصوص اهمیت آموزشهای مهارتی در سند ملی هوش مصنوعی گفت: این سند بر اساس تبیین اهمیت تطابق آموزشها با فناوری روز دنیا و فاصله گرفتن از آموزشهای صرفاً سنتی اجرا می گردد و هدف ما در مراکز TMC ، اجرای دوره های هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بازاریابی دیجیتال، رشته های مدیریت، فناوری اطلاعات و کسب و کارهای به روز است.
در پایان مدعوین از دفترمدیریت مهارت آموزی ومشاوره شغلی (TMC) در دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا بازدید کردند.
نظر دهید