به مناسبت گرامیداشت هفته ملی مهارت صورت پذیرفت:
جلسه آموزشی تغذیه و رژیم درمانی در مرکز شهید موسویان کاشان...
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، حسین رمضانپور رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهید موسویان کاشان در تکمیل این خبر بیان داشت: در راستای گرامیداشت هفته ملی مهارت با شعار نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب، جلسه آموزش تغذیه سالم برای کارکنان مرکز، توسط کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
وی ادامه داد: کارشناس تغذیه توضیحات لازم را در مورد توقف افزایش شیوع چاقی و اصلاح الگوی تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: گسترش چاقی، اضافه وزن و بیماری های مرتبط با مشکلات تغذیه ای در کشور های درحال توسعه، از مهمترین مشکلات بهداشت جهانی است که با آموزش و امنیت غذایی در دنیا می توان به سلامت مردم و پیشگیری از بیماری فوق جلوگیری کرد.
رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهید موسویان کاشان گفت: کارشناسان درخصوص افزایش احتمال بروز حمله های قلبی وعروقی، سرطان، فشار خون بالا و دیابت را از مهمترین بیماری های شایع مرتبط با تغذیه ناصحیح دانست و خاطر نشان کرد: برای کنترل وزن و حفظ سلامتی، باید از دریافت انرژی اضافی حاصل از مصرف شکر، چربی و روغن پرهیز نمود ومصرف نوشابه ها ، شربتها و آبمیوه های صنعتی، آبنبات و غذاهای سرخ شده را محدود نمود و از لبنیات و محصولات گوشتی کم چرب بجای انواع پرچرب ، گوشت های فراوری شده، تنقالت حاوی چربی اشباع، کمتر استفاده نمود.
در پایان از همکاران تست فشار خون و تکمیل سامانه سیب توسط کارشناس مرکز بهداشت برای جمعی از کارکنان صورت پذیرفت.
نظر دهید