مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان در نشست با هیأت امنای منطقه صنعتی دولت آباد؛
پیاده سازی نظام آموزش دوگانه و آموزش در محیط کارواقعی ، راهکار تربیت نیروی کار ماهر است
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، سه شنبه مصادف با بیست و هفتم خرداد ماه 1404، فریده روشن مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان به همراه سید اسماعیل رضوی رییس اداره آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل استان، ایرج توکلی مسئول واحد آموزش در صنایع اداره کل، وحید سلمانی خواجوئی مسئول روابط عمومی اداره کل، موسی پورپیرعلی رییس مرکز برخوار، در جلسه هیأت امنایی منطقه صنعتی دولت آباد در جمع انجمن کارفرمایان و تولید کنندگان و مسئولین شهرستان برخوار، حضور یافت.
در ابتدای جلسه، مسئولین شهرستان برخوار در خصوص ارتباط صنعتگران با مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان، تربیت و ارتقاء نیروی کار ماهر با عنایت به دارا بودن 3500 واحد صنعتی در حوزه های آجر و سنگ، صنعت چوب، قطعه سازی، ماشین سازی و ... در برخوار و همچنین تدابیر لازم برای ارائه آموزش های پویا و به روز ، مطالبی ارائه نمودند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، با اشاره به ناترازی نیروی انسانی، کمبود نیروی ماهر و مغفول ماندن مهارت در جامعه و عدم نیازسنجی مهارتی به نحو مطلوب افزود: صنایع و صنوف با عدم نیروی ماهر مواجه هستند که امروزه این حلقه مفقوده را در مهارت آموزی نیروی کار جستجو نموده اند.
فریده روشن، با اشاره به دیدگاه خانواده ها بر اساس مدرک گرایی جوانان گفت: این امر باعث گردیده که امروزه شاهد مشکلات زیادی در عرصه نیروی کار ماهر و به روز در جامعه باشیم و فارغ التحصیلان به دلیل نداشتن مهارت نتوانند جذب بازار کار شوند، در این راستا بایستی ترویج فرهنگ مهارت آموزی را در جامعه بیش از پیش اشاعه دهیم.
وی، یکی از سیاست های تحولی سازمان را، کنسرسیوم مهارت عنوان نمود و افزود: کنسرسیوم مهارت ذیل کارگروه توسعه مهارت استان به عنوان کارگروه تخصصی شورای برنامه ریزی و توسعه استان به منظور همکاری و تعامل بیشتر با صنایع و بنگاههای اقتصادی و عضویت اتاق های بازرگانی، اصناف و تعاون، در راستای تقاضا محور کردن آموزش های مهارتی ایجاد شده است و امیدوارم در شهرستان برخوار نیز این ائتلاف مهارتی به ریاست فرماندار و دبیری رییس مرکز شهرستان و همکاری آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد، صنایع و صنوف، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و... راه اندازی گردد تا از این طریق بتوانیم مسیر درست اشتغال را متناسب با نیاز بازار کار و منطقه، به جوانان جویای کار، معرفی نمائیم.
فریده روشن در خصوص مشارکت جویی اظهار داشت: با توجه به کمبود بودجه و تجهیزات در بخش دولتی، بایستی از ظرفیت بخش غیردولتی و صنایع و صنوف از طریق اجرای آموزشهای دوگانه و مهارت آموزی در محیط کار واقعی، جوانان جویای کار را به صنعت معرفی کنیم.
نظر دهید