معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نهمین دورۀ جشنوارۀ بینالمللی فجر صنایع دستی با عنوان سرو سیمین:
همکاری بین ادارات میراث و گردشگری و سازمان آموزش فنی و حرفه ای، نشاندهندۀ رویکرد جشنواره در پرورش نسل جدیدی از هنرمندان و تأکید بر اهمیت نوآوری و خلاقیت در حفظ و تداوم میراث فرهنگی ایران است
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، یکشنبه ۵ اسفندماه، طی برگزاری نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایع دستی با عنوان سرو سیمین در سالن سینمای کاخ موزه سعدآباد، دکتر مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حبیب عرفان منش معاون دفتر بهسازی و نوسازی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، دکتر فریده روشن مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و جمعی از معاونان و کارشناسان حوزه صنایعدستی حضور داشتند.
دکتر جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: این جشنواره با پشتوانۀ تجربیات ارزشمند دورههای پیشین و با هدف ارتقای جایگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران در سطح جهانی، طراحی، برنامه ریزی و اجرا گردید.
وی ضمن خیرمقدم به دکتر فریده روشن مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، بیان داشت: صنایع دستی ایران حکمت بنیان است و همه ابزارهای موجود در زمین و آسمان می تواند در خدمت این رشد و حکمت باشد، همانند مؤلفه های فن و حرفه،استاد شاگردی، بازاریابی، بازارسازی و ... که همه در ظرفی به نام خرد انسان تعریف می شود چون انسان اشرف مخلوقات است.
دکتر جلالی افزود:صنایع دستی برخاسته از روح انسان است و از این باب است که هنرمند خلق اثر می کند، صنعتگر تولید محصول و بازرگان فروش کالا انجام میدهد.
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن اشاره به فناوری هوش مصنوعی گفت: بایستی هدف گذاری را به سمت تعالی ببریم .
وی اظهار داشت:همکاری بین ادارات میراث و گردشگری و سازمان آموزش فنی و حرفه ای، نشاندهندۀ رویکرد جشنواره در پرورش نسل جدیدی از هنرمندان و تأکید بر اهمیت نوآوری و خلاقیت در حفظ و تداوم میراث فرهنگی ایران است.
نظر دهید